صاحبان قلم و تریبون و دانشجویان واقعیت ها را تبیین کنند
- شناسه خبر: 311
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۵۰
- بازدید : 7050
- نویسنده: جاوید کاظم پور
صاحبان قلم و تریبون و دانشجویان واقعیت ها را تبیین کنند
امام جمعه ورزقان گفت: باید حقایق جامعه برای مردم خصوصا جوانان تبیین شود همانطور که مقام معظم رهبری تاکید داشتند” با هزینه مبالغ سنگین از بیت المال نمی شود جهاد تبیین را راه انداخت بلکه باید صاحبان قلم و تریبون و دانشجویان واقعیت ها را تبیین کنند.
به گزارش انعکاس ورزقان به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه ورزقان، حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مهدی پورمحمد در خطبه های نماز جمعه این هفته نمازگزاران را به تقوای الهی دعوت کرد و گفت: تقوای الهی سرچشمه همه خوبی هاست تقوا مسیر هدایت، منشا بصیرت، راه پیروزی بر دشمن بیرونی و درونی و کلید باز شدن درهای خیر و رحمت است و خداوند خارج از محاسبات، به اهل تقوا خیر و نعمات میبخشد.
وی در ادامه به آیاتی از سوره طلاق پرداخت و گفت: وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ( و از جايى كه حسابش را نمى كند به او روزى مى رساند و هر كس بر خدا اعتماد كند او براى وى بس است خدا فرمانش را به انجامرساننده است به راستى خدا براى هر چيزى اندازه اى مقرر كرده است)
خطیب جمعه ورزقان در ادامه تشریح آیه 53 سوره مومنون پرداخت و افزود: فَتَقَطَّعُوا أَمْرَهُمْ بَيْنَهُمْ زُبُرًا كُلُّ حِزْبٍ بِمَا لَدَيْهِمْ فَرِحُونَ ( تا كار [دين]شان را ميان خود قطعه قطعه كردند [و] دسته دسته شدند هر دسته اى به آنچه نزدشان بود دل خوش كرد)
پورمحمد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس خبرگان به جهاد تبیین پرداخت و آن را مهم برشمرد و تاکید کرد: باید حقایق جامعه برای مردم خصوصا جوانان تبیین شود. همانطور که مقام معظم رهبری تاکید داشتند” با هزینه مبالغ سنگین از بیت المال نمی شود جهاد تبیین را راه انداخت بلکه باید صاحبان قلم و تریبون و دانشجویان واقعیت ها را تبیین کنند.
امام جمعه ورزقان در ادامه به سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز اشاره کرد و گفت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند: اشرَفُ المَوتِ قَتلُ الشَّهادَةِ (شرافت مندانه ترين مرگ، شهادت است). هرگز گمان نکنید آن ها (شهدا) که در راه خدا کشته شدند یا مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.
پورمحمد افزود: خداوند در سوره بقره در مورد شهیدان می فرمایند: وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ (و به آنان که در راه خدا کشته می شوند مرده نگویید، بلکه [در عالم برزخ] دارای حیات اند، ولی شما [کیفیت آن حیات را] درک نمی کنید)
وی در بخش دیگری از سخنان خود به میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان پرداخت وافزود: تا جوان هستید و نیرو دارید هواهای نفسانی و خواسته های شیطانی را از خود دور کنید و اگر در جوانی به فکر اصلاح خود نباشید دیگر در پیری کار ازکار گذشته و نمی توانید کاری انجام دهید.
پورمحمد گفت: امیرالمومنین(ع) در دوران جوانی مجذوب و شیفته خدا بود. اوج کمال آدمی در این است که مظهر تام ّ اسماء الهی گردد. انسان کامل مظهراسم اعظم الهی است و مافوق آن ذات خداست. تنها حجاب بین انسان و خدا حجاب امکان و وجوب است و این حجاب دریدنی و جدا شونده نیست. انسان کامل در مرتبه ای واقع شده که خود حجاب ذات خداوندی است.
خطیب جمعه ورزقان به اهمیت غلبه بر شهوت اشاره کرد و خطاب به جوانان متذکر شد: أعظَمُ مِلكٍ مِلكُ النَّفسِ (بزرگترين مالكيت، مالكيت بر نفْس است مالکیت نفس یعنی مالکیت بر خود ) اگر کسی با نفس خود مبارزه کند و دراین مبارزه پیروز شود لجام نفس را در دست گیرد، به گونه ای که دیگر نفسش نتواند او را به هیچ گناه ولغزش و طمعی بیندازد، او پیروز میدان و مبارزه با نفس و مجاهد است.